Panelikattomaalausta

Panelikattomaalaus on parasta suorittaa, kun ilmankosteus on pienimillään eli optimaalisin aika on talvella ja talven molemmin puolin. Kustannustehokkainta on valita viikko, kun asiakas voi olla viikon esimerkiksi lomalla, jolloin kaikki katot saadaan maalattua kerralla.

Ensin suojataan koko asunto, jonka jälkeen suoritetaan pohjatyöt. Tämän jälkeen pohja- ja pintamaalaus yksi tai kaksi kertaa. Pohja- ja pintamaalauksen välissä on hyvä kittailla isommat kolot ja halkeamat.

Työ onnistuu yleensä vaikka asunto olisi kalustettuna, kunhan vain vähän sovitellaan ja järjestellään ja siirretään osa tavaroista esim. pesuhuoneeseen.

Tässä video ja kuva eräästä jokusen vuoden takaisesta kohteesta. Tässä kohteessa käytettiin puolihimmeätä helmi pintamaalia tuomaan lisää valoa.

Alla kuva kohteesta jossa maalattiin vaihteeksi Teknoksen himmeällä panelikattomaalilla.


Leave a Reply

Your email address will not be published.