Kaareva sein√§ vaatii kaarevan lipaston ūü§£

Tuli teatterihuoneeseen rakennettua kaareva takaseinä kaarevan kankaan takia, joten eihän siihen suora lipasto sovi. Kaareviahan ei löytynyt, joten piti itse tehdä puutöistä lähtien. Sain urakkaani hiukan helpotettua, kun kaarevat pohjat ja kansiosat teki CNC-koneella Viialassa vaneriliike Lahdenmäki.

Toinen runko koottuna
Etureunojen liimausta
Sain mittoihin mahtumaan myös subwoofer kotelon. Joten sain hyötykäyttöön vanhat elementit oikean kokoisessa kotelossa, nätisti osittain piilossa laatikossa. Halusin kuitenkin että elementit soivat suoraan tilaan, joten leikkasin laatikon kanteen myös reiät elementeille.
Ritilät ovat oma designini ja itse printatut.

Teatteri itsessään on vielä kesken, mutta itse tykkään siitä millaset laatikostoista tuli, vaikkakin oli aika työläät enkä lähtenyt piilottamaan ruuveja. Kylläkin veikkaan, että tässä kohtaa olisi maalarilta loppunut puusepän taidot kesken.

Kaapisto on käsitelty mustalla saunavahalla ja muutama kerta osmon kirkasta vahaa vielä pinnassa.


Leave a Reply

Your email address will not be published.