Peruskorjausta

Kohteessa tehtiin kaikki pinnat ja paljon tekniikkaa uusiksi. Myöhemmin, mikäli mahdollista lisään virtuaali kierroksiin muutaman 360 kuvan, jossa pääsee näkemään myös upean pesutilan ja saunan jonka pääurakoitsija Akaan TH-Monirakennus Oy toteutti

Vanhat tummahkot ja kellertävän ruskeat katot maalattiin. Tälläisten kattojen maalaus jälkikäteen onnistuu myös aivan hyvin esimerkiksi pienen loman aikana, mikäli miettii omien panelikattojen maalausta.

Vanhoista ovista saatiin upeat hiomalla laakapinnat melkein puulle, ja maalaamalla. Aiheesta onkin muutama kuva jossain edellisessä päivityksessä.

Paneliseinän ja oviaukon rajassa kokeilin uutta ideaa. paneliseinän värjäys tehtiin jälkikäteen kun väri ei ollutkaan asennuksen jälkeen ihan mitä haluttiin. Hidas homma, mutta maltilla siitäkin selvittiin 😊

Takaseinällä on tunto karkea ja takan osissa tikkurilan musta.Mastonin alkydi, matta musta spray ritilöissä ja tangoissa.


Leave a Reply

Your email address will not be published.